logotype
image1 image2 image3

EYE LOGIC

EYE LOGIC - NOVO
Tretman za predeo oko očiju

PRVI KOMPLETAN TRETMAN ZA PREDEO OKO OČIJU

 

EYE LOGIC je kozmetički tretman specijalno namenjen za predeo oko očiju. Specijalno razvijen za ovu delikatnu oblast, ovaj tretman ima za cilj nadutost i tamne kolutove u predelu očiju kao i bore između očiju i u uglovima očiju.

IZGLAĐUJE BORE I LINIJE (IZMEĐU OČIJU I U UGLOVIMA)

Koža oko očiju je tanka i nežna. Ova osetljiva zona je izložena različitim vremenskim prilikama (vetar, Sunce itd.) i posebno ugrožena, stoga pokazuje znake starenja. Od samog početka tretmana, aktivni anti-ageing sastojci  deluju na ove znake starenja, podsticanjem obnavljanja ćelija kože. Tretman se nastavlja nizom jedinstvenih poteza koji ujednačuju predeo oko očiju i izglađuju bore između očiju i u uglovima. Na kraju tretmana, nakon nanošenja ekskluzivne GUINOT maske Masque Yeux Age Logioc, oči su blistave i više mladalačke. "Lifting efekat" je odmah vidljiv u predelu oko očiju.

SMANJUJE NADUTOST I TAMNE KOLUTOVE OKO OČIJU

Tamni kolutovi su uzrokovani prekomernom dilatacijom (širenjem) krvnih sudova u blizini površine kože koji postaju vidljivi. Loša cirkulacija krvi pojačava plavkastu boju koja je karakteristična za tamne kolutove oko očiju.
Za samo 40 minuta, Eye Logic tretman reguliše površinsku cirkulaciju krvi i vidljivo rasterećuje predeo oko očiju.
Ekstremni umor može izazvati da se očni kapci osećaju težim što dovodi do nadutosti. Ova pojava se javlja zbog nagomilavanja vode u očnim kapcima i predelu oko očiju. Zahvaljujući aktivnim sastojcima i specifičnim pokretima tretmana EYE LOGIC, očni kapci i predeo oko očiju su
detoksifikovani i osećaju se lakšim. Na kraju tretmana, nadutost i tamni kolutovi su manje vidljivi. Očni kapci su umireni i osećaju se lakšim.

TAJNE TRETMANA

JONIZACIJA SA SERUMOM GEL YEUX AGE LOGIC, MASAŽA PREDELA OKO OČIJU, MASKA ZA PREDEO OKO OČIJU

Rezultati

Nakon tretmana od 40 minuta, oči izgledaju svežije i mlađe.

Bore i linije su glatke (40,2% smanjenje dubine bora u predelu oko očiju)
Predeo oko očiju izgleda "podignut" (46,7% povećanje čvrstine)
Nadutost i tamni kolutovi su smanjeni.

 

HYDRACLEAN

HYDRACLEAN - NOVO
Tretman traje 30 minuta.

ČISTA I PROČIŠĆENA KOŽA

Lepa koža je dobro očišćena koža. Neophodno je dubinski očistiti kožu da bi se uklonile sve nečistoće. Hydraclean tretman je jedini dubinski tretman za čišćenje koji deluje simultano i na znojne i na lojne žlezde.
Thermoclean zagrejane elektrode raspršuju blagu toplotu koja uklanja sa kože suvišni sebum i toksine.

KOŽA IZGLEDA BLISTAVO, A LICE JE RELAKSIRANO

Idealno za relaksiranje crta lica, masaža aktivira drenažu i poboljšava mikrocirkulaciju kože.
Uz negu Beauty terapeuta, koža je relaksirana.

Tajne tretmana

DUBINSKO ČIŠĆENJE, BEAUTY MASAŽA I SERUM, PATENTIRANI METOD

Rezultati

Koža diše i izgleda čistije.
Lice je sjajnije.
Koža u potpunosti prihvata proizvode za negu kože koji se nanose kasnije.

Lifting tretman

Guinot LiftosomeOvo je tretman sa trostrukim dejstvom: oblikuje, zateže i deluje protiv umora i otoka lica. Namenjen je negi zrele kože i to preventivno ili terapeutski. Liftosome tretman je zasnovan na anti age i antioksidativnom dejstvu vitamina C, E i F, ekstraktu pomorandže i ginsenga. Posle 45 minuta, koliko ovaj tretman traje, tonus kože je vidljivi poboljšan, bore su pliće, a kontura lica bolje definisana. Idealan je za sve tipove kože, čak i senzitivnu i daje trenutne i dugotrajne rezultate.

AGE SUMMUM