Age Summum tretman

Hydra Peeling tretman
January 25, 2018
Premium krema Age Summum
January 25, 2018

Age Summum tretman

UKLANJA GODINE SA VAŠEG LICA

GUINOT eksperti za anti-ageing negu kože su kreirali Age Summum, kozmetički tretman koji kombinuje tehnologiju i ekskluzivne pokrete za vidljive rezultate protiv znaka starenja. AGE SUMMUM počinje sa primenom Gommage Dermabrasion (Dermoabrazivni piling). Proces eksfolijacije, sa aktivnim mikročesticama, oslobađa kožu od izumrlih ćelija i omogućava pojavu novih ćelija. Od same početne faze tretmana, koža već izgleda podmlađeno i linije su ublažene.

ZAHVALJUJUĆI MOĆNIM AKTIVNIM SASTOJCIMA, KOŽA IZGLEDA NEVEROVATNO MLAĐE

U ekspertskim rukama Beaty terapeuta, koža apsorbuje regenerativni serum AGE SUMMUM, obogaćen Cellular Life kompleksom koji sadrži 56 biološki aktivnih sastojaka i čist visoko koncentrovan vitamin C. Ovi jedinstveni sastojci se koriste u bolnicama da bi pomogli regeneraciju nove kože efikasnim podsticanjem aktivnosti ćelija i obnavljanjem života kože. Tretman se nastavlja anti-ageing masažom koja se sastoji od 15 ekskluzivnih pokreta i nanošenjem AGE SUMMUM seruma, obogaćenim hijaluronskom kiselinom koja učvršćuje tkivo i protivi se opuštanju kože. Koža je ponovo zategnuta. Age Summum tretman se završava nanošenjem anti-ageing maske sa pro-kolagenom za blistavu kožu. Koža odmah izgleda čvršće.

Na kraju tretmana, koža izgleda vidljivo mlađe i znaci starenja su umanjeni.

Tajne tretmana

DERMOABRAZIVNI PILING, ANTI-AGEING MASAŽA, PRO-KOLAGEN MASKA

Rezultati

Bore i linije su odmah glatkije (39,7% smanjenje bora); Koža je čvršća. (48,7% porast elastičnosti kože); Lice ponovo blista.

BeTheme WordPress Theme