EYE LOGIC – Tretman za predeo oko očiju

HYDRACLEAN
January 18, 2018

EYE LOGIC – Tretman za predeo oko očiju

PRVI KOMPLETAN TRETMAN ZA PREDEO OKO OČIJU

EYE LOGIC je kozmetički tretman specijalno namenjen za predeo oko očiju. Specijalno razvijen za ovu delikatnu oblast, ovaj tretman ima za cilj nadutost i tamne kolutove u predelu očiju kao i bore između očiju i u uglovima očiju.

IZGLAĐUJE BORE I LINIJE (IZMEĐU OČIJU I U UGLOVIMA)

Koža oko očiju je tanka i nežna. Ova osetljiva zona je izložena različitim vremenskim prilikama (vetar, Sunce itd.) i posebno ugrožena, stoga pokazuje znake starenja. Od samog početka tretmana, aktivni anti-ageing sastojci deluju na ove znake starenja, podsticanjem obnavljanja ćelija kože. Tretman se nastavlja nizom jedinstvenih poteza koji ujednačuju predeo oko očiju i izglađuju bore između očiju i u uglovima. Na kraju tretmana, nakon nanošenja ekskluzivne GUINOT maske Masque Yeux Age Logioc, oči su blistave i više mladalačke. “Lifting efekat” je odmah vidljiv u predelu oko očiju.

SMANJUJE NADUTOST I TAMNE KOLUTOVE OKO OČIJU

Tamni kolutovi su uzrokovani prekomernom dilatacijom (širenjem) krvnih sudova u blizini površine kože koji postaju vidljivi. Loša cirkulacija krvi pojačava plavkastu boju koja je karakteristična za tamne kolutove oko očiju.
Za samo 40 minuta, Eye Logic tretman reguliše površinsku cirkulaciju krvi i vidljivo rasterećuje predeo oko očiju.
Ekstremni umor može izazvati da se očni kapci osećaju težim što dovodi do nadutosti. Ova pojava se javlja zbog nagomilavanja vode u očnim kapcima i predelu oko očiju. Zahvaljujući aktivnim sastojcima i specifičnim pokretima tretmana EYE LOGIC, očni kapci i predeo oko očiju su detoksifikovani i osećaju se lakšim. Na kraju tretmana, nadutost i tamni kolutovi su manje vidljivi. Očni kapci su umireni i osećaju se lakšim.

TAJNE TRETMANA

JONIZACIJA SA SERUMOM GEL YEUX AGE LOGIC, MASAŽA PREDELA OKO OČIJU, MASKA ZA PREDEO OKO OČIJU

Rezultati

Nakon tretmana od 40 minuta, oči izgledaju svežije i mlađe.

Bore i linije su glatke (40,2% smanjenje dubine bora u predelu oko očiju)
Predeo oko očiju izgleda “podignut” (46,7% povećanje čvrstine)
Nadutost i tamni kolutovi su smanjeni.

BeTheme WordPress Theme