O nama

DERMAVITA je ekskluzivni distributer vrhunske francuske profesionalne kozmetike GUINOT INSTITUT PARIS za područje Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo GUINOT tretmane i preparate!

KOME SU NAMENJENI GUINOT TRETMANI I PREPARATI?

– Svim ženama, bez obzira na godine i tip kože.

– Svim muškarcima za koje je nega postala sastavni deo svakodnevice.

Modernim, sofisticiranim osobama koje ne dozvoljavaju da svakodnevni stresovi ostave trag na licu i telu.

– Osobama koje očekuju uslugu i proizvode vrhunskog kvaliteta.

Guinot Institut Paris je već više od 50 godina sinonim za inovaciju, harmoniju, zadovoljstvo i kvalitete u oblasti profesionalne kozmetike. Guinot tretmane i preparate koriste članovi engleske kraljevske porodice, kao i mnoge druge poznate ličnosti. Zbog toga je GUINOT, sa više od 10.000 ekskluzivnih salona, prisutan u 65 zemalja širom sveta.

Ukoliko želite da započnete sopstveno poslovanje u Vašem gradu, da modernizujete i unapredite usluge Vašeg salona lepote, ili jednostavno ste zaljubljenik i obožavate kozmetiku, sa zadovoljstvom Vam predlažemo saradnju kako biste se pridružili uspešnom prestižnom francuskom kozmetičkom brendu Guinot Institut Paris, čiji je Dermavita ekskluzivni zastupnik i distributer.

Dermavita Vam nudi vrhunski nivo profesionalizma, izvanredan kvalitet, kontinuiranu saradnju i edukaciju po modelu internacionalne franšize i na osnovu šezdesetogodišnjeg iskustva iz oblasti profesionalne kozmetologije.

Odaberite Guinot paket koji Vam najbolje odgovara:

  1. Guinot osnovni start-up paket: Hydradermlift aparat za lice, početni paket profesionalnih kozmetičkih preparata za lice, početni paket preparata za kućnu negu lica i tela, besplatna obuka i sertifikati, salonska menadžment edukacija
  2. Guinot profesionalni paket: Hydradermlift aparat za lice, Hydraclean aparat za lice, početni paket profesionalnih kozmetičkih preparata za lice, početni paket za kućnu negu lica i tela, besplatna obuka i sertifikati, salonska menadžment edukacija
  3. Guinot kompletni paket “Autorizovani Guinot Salon”: Hydradermlift aparat za lice, Hydraclean aparat za lice, TechniSpa aparat za telo, početni paket profesionalnih kozmetičkih preparata za lice i telo, početni paket preparata za kućnu negu lica i tela, besplatna obuka i sertifikati, salonska menadžment edukacija, marketing edukacija
  4. Probni paketi za koje nije neophodno korišćenje profesionalnih Guinot aparata: Odaberite paket koji Vam najviše odgovara i prosledite nam Vaše podatke (ime i prezime, kontakt telefon, email adresu) putem telefona na naš broj 011/ 311 76 62, ili ih pošaljite na našu email adresu dermavita@gmail.com.

Naš profesionalni tim će sa zadovoljstvom odgovoriti na Vaše zahteve i pomoći Vam da započnete sopstveni kozmetički biznis. Ukoliko želite da zakažete sastanak kako biste se upoznali sa Guinot brendom, budite slobodni da nas kontaktirate.

BeTheme WordPress Theme