Linija za mekoću kože

Linija za mršavljenje
November 11, 2014

Mirific Ulje
Huile Mirific

Suvo ulje za telo i kosu. Hrani kožu. Obavija telo mekim suptilnim mirisom. Ulepšava kožu i kosu. 

Mirific Gold Ulje
Huile Mirific Gold

Hranljivo suvo ulje sa šljokicama za upreplanulo telo i kosu. Hrani kožu svojim dragocenim aktivnim sastojkom, Hristovim vencem. Čini kožu mekom, sa delikatnim mirisom i sjajem. Idealno za letnji period, jer pojačava postignuti bronzani ten. 

Energetski mirisni losion za telo
Eau-Neuve Energic

Koža brzo upija i na taj način oživljava ćelije. Nanosi se kao mirisna voda za telo, ali deluje kao mlečni losion. Omekšava i umiruje kožu. Budi telo i čula. 

Eau Mirific
Nežna mirisna vodica za telo

Eau Mirific je mirisna vodica za dugotrajnu svežinu kože. Specijalno formulisana za sigurno izlaganje suncu, ne izaziva fotosenzitivnost, obezbeđuje dugotrajnu svežinu, stvara nežan film na koži koji je štiti i obavija telo mekim suptilnim mirisom. Glavni sastojci: Cvet marakuje – ulje cveta marakuje obogaćeno esencijalnim masnim kiselinama, ojačava kožnu barijeru, obnavlja i hrani kožu. Ekstrakt mimoze – elementi u tragovima, flavonoidi i tanini, pružaju mimozi njene zaštitne, regenerativne i umirujuće karakteristike.

Raspršiti po celom telu tokom dana kad god je potrebno.

NutriScience
Hranljivi balzam za telo

Momentalno omekšava kožu i umiruje je i čini otpornom. Dugotrajno hrani kožu i štiti je tokom celog dana, obezbeđujući joj lipide i esencijalne masne kiseline omega 3 i 6. Obnavlja biološki balans kože i čini kožu lepom. Poboljšava ćelijsku vezu. Sadrži Pro-ceramidi – vraćaju udobnost veoma suvoj koži i Liposkin – hrani kožu i obnavlja lipide. Aplikovati po potrebi.

Blagi piling za kožu tela
Gommage Facile

Piling za telo i gel za čišćenje sa lufa vlaknima. Nežno uklanja grube naslage i odumrle ćelije. Koža postaje meka kao svila.

Hidrantna krema za tuširanje
Douche Creme Hydrazone

Nežno čisti kožu. Hidrira i hrani kožu. Posle tuširanja koža je baršunasta.  

Hidrantno mleko za telo
Lait Hydrazone Corps

 

Hidrantno mleko za baršunastu kožu. Hidrira kožu, davajući joj baršunasti osećaj. Čini kožu mekom nakon tuširanja ili kupanja. Obezbeđuje dnevni komfor i dobar osećaj.

Hranljiva krema za telo
Nutrizone Corps

Nežna hranljiva krema za telo. Štiti kožu da ne postane suva. Intenzivno hidrira čak i veoma suvu kožu. Čini kožu mekom i baršunastom. 

Hidrantni tonirani losion za telo
Lait Hydrabronze

Hidrantni losion za telo za postepeno toniranje kože. Obezbeđuje postepen, ujednačen i prirodni sjaj, dan za danom. Hidrira kožu i čini je lepšom. Lako se nanosi, ne ostavlja tragove. 

Umirujući gel sa “ledenim” dejstvom za noge
Gel Jembes Legeres

Ovaj hladan gel smanjuje zamor izazvan dugotrajnim stajanjem. Osvežava sa svojim momentalnim rashlađujućim dejstvom. Oslobađa umora i reoblikuje noge i članke. Posle primene, ovaj “ledeni” efekat trenutno osvežava i smanjuje osećaj “teških nogu” i nadutih članaka.

BeTheme WordPress Theme