Linija za negu posle depilacije / after hair removal

Preparati za muškarce
January 19, 2018
Preparati za zone sa posebnim potrebama / Linija za oči, usne i vrat
January 19, 2018

Linija za negu posle depilacije

Hidrantni gel za smirivanje kože posle depilacije
Epil Confort Corps

Usporava rast dlake. Održava kožu glatkom duže vreme. Hidrira kožu i čini je glatkom. Hladi i smiruje kožu posle depilacije ali i usporava rast i sprečava urastanje dlačica.

Krema za lice posle depilacije
Epil Confort Visage

Posebno usporava rast dlaka na licu i produžava vreme između dve depilacije. Umiruje i hidrira kožu.

 Dezedorans za usporavanje rasta dlaka
“Deo” Creme Anti-Repousse

Dezedorans bez alkohola i aliminijuma koji usporava rast dlaka. Umanjuje znojenje. Neutrališe neprijatne mirise.

Serum Depil Logic
Serum nakon depilacije

Serum za lice i telo koji usporava ponovni rast dlake. Usporava rast dlake, napadajući dlaku u korenu. Ublažava osećaj diskonfora nakon depilacije. Sadrži Bulbaine kompleks – biljnog i morskog porekla, produžava korisne efekte uklanjanja dlaka, čineći ga efikasnijim i udobnijim. Sprečava ponovni rast dlake. Smanjuje prečnik vlasi. Prosvetljava boju dlake i čini je manje upadljivom i Alfa-bisabolol – ekstrakt iz esencijalnog ulja kandele, smiruje kožu koja je iziritirana i ‘gori’, nakon depilacije. Aplikovati na kritične regije (lice i telo) dva dana nakon depilacije.

Depil Logic Corps
Losion za telo protiv rasta dlaka

Depil Logic Corps je losion za telo, protiv ponovnog rasta dlaka. Umanjuje količinu dlaka koje ponovo rastu, pomaže u prevenciji urastanja dlaka i hidrira kožu. Sadrži: Bulbaine – biljni kompleks sastavljen od tri biljke sa komplementarnim svojstvima. Efikasno imanjuje ponovni rast dlaka tako što razgražuje keratin koji je odgovoran za rast dlaka i inhibira enzime koji učestvuju u rastu dlaka.

Naneti nakon tretmana uklanjanja dlaka, zatim koristiti svakodnevno za bolje rezultate.

Depil Logic Visage
Serum za usporavanje rasta dlaka, za lice

Depil Logic Visage je serum za usporavanje rasta dlka, za lice. Usporava rast dlaka iz korena, momentalno umiruje kožu i obezbeđuje kožu oslobođenu od dlaka, dugotrajno. Sadrži: Bulbaine – pomaže u razagradnji keratina , sastojka dlake i lokalno inhibira enzime koji su odgovorni za rast dlaka. Alpha Bisabolol- pomaže u umirenju iritacije kože nakon depilacije. Naneti na problematične regije, 2 dana nakon depilacije.

Depil Logic Deo Cream
Krema protiv rasta dlaka, za telo

Depil Logic Deo Cream je krema protiv rasta dlaka za telo. Usporava rast dlake, koža pazuha je meka i dugotrajno oslobođena od dlaka, koža je zaštićena od neprijatnih mirisa i održava antiperspirantnu zaštitu. Sadrži: Bulbaine – pomaže u razgradnji keratina i lokalno inhibira enzime koji su odgovorni za rast dlake. Alum Stone – Neutrališe bakteriju koja uzrokuje neprijatna miris i reguliše perspiraciju, bez narušavanja prirodnog procesa kože.

Nanositi na kožu pazuha svakodnevno.

Depil Logic Deo Spray
Dezodorans protiv rasta dlaka, za telo

Depil Logi Deo Spray je dezodorans protiv rasta dlaka za telo. Usporava rast dlake, pazušna regija je meka i dugotajno oslobođena od dlaka, koža je zaštićena od neprijatnih mirisa i održava antiperspirantnu zaštitu. Sadrži: Bulbaine – pomaže u razgradnji keratina i lokalno inhibira enzime koji su odgovorni za rast dlake. Alum Stone – Neutrališe bakteriju koja uzrokuje neprijatna miris i reguliše perspiraciju, bez narušavanja prirodnog procesa kože.

Nanositi na kožu pazuha svakodnevno.

BeTheme WordPress Theme