Preparati za blistavu kožu / Linija za sjaj kože

Preparati za osetljivu kožu / Linija za osetljivu kožu
January 19, 2018
Preparati za masnu kožu / Linija za masnu kožu
January 19, 2018

Creme Night Logic
Osvežavajuća noćna krema za blistavost lica

Relaksira kožu i oslobađa energiju kako bi koža izgledala osveženo i odmorno. Umanjuje znake umora, umanjuje osećaj napetosti, osvežava i daje blistavost tenu, čini kožu mekom i elsatičnom.

Sadrži:

Chrononight: Omogućava poboljšanje ćelijskog metabolizma onda kada je najpovoljnije: tokom noći.

Hydrocyte Complex: Ovaj moćni hidrirajući agens održava vodu duboko u epidermu i formira zaštitnu barijeru na površini kože, kako bi ograničio isparavanje vode.

Esculoside: Ovaj sastojak povećava otpornost krvnih sudova, pomažući u poboljšanju mikrocirkulacije i detoksikacije.

Naneti na celo lice uveče, nakon temeljnog čišćenja.


Da li ste primetili da postoji razlika između kože koja blista i zrači energijom i obične, ponekad umorne kože koja ima mutnu ili pak sivkastu boju? Zašto koža gubi blistavost i prozračan izgled? Usporen proces obnavljanja ćelija kože i nagomilane odumrle ćelije čine da koža gubi svoju prirodno ružičastu boju. Svetlosni zraci se od takve površine ne reflektuju potpuno pa ten nije jasan i blistav. Najbolji “lek” za ovakav izgled je kombinacija maske, kreme i tretmana BEAUTE NEUVE.  

Krema BEAUTE NEUVE
BEAUTE NEUVE


Nova koža sija lepotom. Krema za mladalački sjaj. Vidno oživljava obnovjenu kožu zahvaljujući aktivnosti stabilizovanog vitamina C i biopeptida. Daje koži novi sjaj. Čini kožu punijom, čvršćom i zategnutijom. Ublažava i oplemenjuje teksturu kože.

Perfektna matirajuća krema
Matizone

Prva dugotrajno matirajuća i hidrirajuća krema. Idealno matira kožu apsorbujući sjaj bez dehidriranja. Hidrira kožu. Ten ima novu svežinu, a koža izgleda značajno lepše.  

Energetska maska
Masque Dynamisant

Maska za momentalnu blistavost. Čini kožu sjajnom. Ublažava i briše znake umora. Obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju.

Serum Bioxygene
Serum za sjaj i vitalnost kože

Serum Bioxygene vraća zdrav i blistav ten, dok se bori protiv spoljašnjih iritanasa. Obnavlja sjaj, za lepu i zdravu kožu i daje novu energiju koži za svežiji i odmorniji izgled. Glavni sastojci:

Detoksilin – oslobađa kožu od toksina koji uzrokuju da se koža guši i gubi sjaj.

Pro-Oxygen – pomaže u jačanju ćelijskog disanja i poboljšava vitalne funkcije kože.

Naneti Serum Bioxygene pre Creme Bioxygene, nakon čišćenja kože sa Mousse Bioxygene ili samostalno.

Ampule za momentalni blistav efekat
Mini Lift Eclat Beaute

Momentalno zateže i prosvetljava kožu zahvaljujući kompleksu prirodnih šećera. Instant lep izgled, koža je meka, a ten svetliji. Fiksira i održava šminku tokom celog dana. 

Krema za hidrataciju sa kiseonikom
BiOXYGENE

Štiti kožu od zagađenja i štetnih dejstava sredine. Podstiče oksigenizaciju ćelija kako bi se obnovio sjaj kože. Obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju. 

Pena za ćišćenje i hidrataciju sa kiseonikom
Mousse BiOXYGENE

Nežno čisti i uklanja šminku sa svih tipova kože. Eliminiše nečistoće. Oksigenizuje ćelije kože. Ostavlja kožu savršeno čistom, svetlom i mekom.

Cover Touch
Korektor za lice

Tretman za sve nesavršenosti na koži. Prikriva nesavršenosti na koži svih tipova. Popravlja i sasušuje fleke. Sadrži Unicover prah – prikriva sve nesavršenosti na koži i prilagođava se svakom tenu i Sebostop kompleks – pomaže u lečenju fleka. Nakon hidrantne kreme koristiti aplikator lokalno, na nesavršenosti. Može se aplikovati celog dana, po potrebi.

BeTheme WordPress Theme