Preparati za čišćenje kože/ Linija za čišćenje kože

Preparati za negu suve kože / Hranljiva linija
January 19, 2018
Preparati za eksfolijaciju / Eksfolijacija
November 11, 2014

Danas se svi dermatolozi slažu da je čišćenje kože od presudnog značaja za održavanje njene vitalnosti. Čista koža ne samo da izgleda lepo i zdravo već je pripremljena za nanošenje svih preparata koji treba da je hrane, neguju i obnavljavaju. Čišćenje kože mora da bude jednostavno, efikasno i ugodno. Zbog toga je Guinot kreirao čitavu liniju proizvoda kojima je osnovna uloga da eliminišu sve tragove šminke i nečistoća koje se na koži nakupe u toku dana.

 

 

Cleansing Care Cream

Krema za čišćenje

Čisti i uklanja šminku bez ostavljanja kiselog sloja

Obnavlja i podmlađuje izgled kože

Rekonstruiše lipidnu barijeru 

Vlaži i smiruje

 


 

Revitalising Care Lotion

Losion za čišćenje

Završetak uklanjanja šminke
Ima blagi piling efekat i eliminiše mrtve ćelije koje se razvijaju sa godinama
Revitalizuje i tonira lice
Ojačava kiselinski omotač


 

Mleko i losion za suvu kožu
Lait and Lotion Hydra Confort

Namenjeni su za suvu i osetljivu kožu. Temeljno i nežno uklanjaju sve nečistoće sa kože nemenjajući njenu pH vrednost. Ublažavaju osećaj napetosti i zategnutosti koji karakteriše suvu kožu. Umirujući čistači, delikatnog cvetnog mirisa ostavljaju kožu baršunastom i mekom. Glavni sastojak shea buter ulje ima smirujući efekat, dok urea, alantoin i epalin vlaže i čine kožu glatkom.

 


 

Mleko i losion za sve tipove kože
Lait and Lotion Hydra Fraicheur

                                                                  

Za sve tipove kože, dobro uklanja nečistoće sa kože kao i make-up, a pri tome koža zadržava svoj zaštitni film. Ten postaje svež.Glavni sastojak je aloja vera koja hidrira, osvežava i tonira kožu. I ovi čistači i sadrže materije za omekšavanje i hidriranje kože – epalin i ureu. 

 


 

Micelarna voda za čišćenje
Eau Demaquillante Micellaire

Namenjen uklanjanju šminke, za sve tipove kože, uključujući osetljivu kožu. Perfektno čisti i uklanja šminku jednim pokretom. Ostavlja kožu mekšom i svežijom. Pogodan za čišćenje očne zone kao i celog lica I, vrata I dekoltea. 

 


 

Čistač za osetljivu kožu
Demaquillant Hydra Sensitive

Namenjen uklanjanju šminke sa lica za “reaktivnu” I osetljivu kožu. Ima umirujuće dejstvo.

 


 

Krema za umivanje
Hydra Tendre

Krema za blago čišćenje lica od nečistoća , za sve tipove kože. Prednost u odnosu na sapun je da ne isušuje kožu. Ima osvežavajuće dejstvo. Ima skvalene koji vlaže i sprečavaju da koža izgubi svoj zaštitni omotač. Limunska kiselina dubinski čisti i izbeljuje uklanja sva nečistoća nakupljena u porama a kompleks masnih kiselina omekšava kožu i sprečava gubitak vode iz površinskih slojeva. 

 


 

 Gel za čišćenje očne zone
Hydra Demaquillant Yeux

Temeljno čisti ovu osetljivu regiju od make up-a a izuzetno blaga formula sprečava iritaciju. Sadrži u sebi ekstrakt kamilice i hrastove kore koji imaju umirujuće dejstvo, a glikol, pentavitin i epalin hidriraju i omekšavaju kožu. Tu je i vitamin E koji štiti od slobodnih radikala i štetnog uticaja spoljne sredine a ujedno neguje I trepavice.

 


 

Čistač za ekspresno uklanjanje šminke očne zone
Demaquillant Express Yeux

Dvofazni čistač za uklanjaje šminke. Uklanja sve tipove šminke, čak i vodootporne pritom ne ostavljajući nikakve masne tragove. Temeljno uklanja šminku sa očne zone uz minimalni napor. Savršeno odgovara osetljivoj očnoj zoni i nosiocima kontaktnih sočiva.

 

 

BeTheme WordPress Theme