Preparati za hidriranje kože / Hidrantna linija

Preparati za eksfolijaciju / Eksfolijacija
November 11, 2014
Linija za podmlađivanje i učvršćivanje siluete
November 11, 2014

Osećaj koji se javlja kad je koža dehidrirana je izuzetno neprijatan. Nelagodnost je izazvana napetošću i bridenjem a ovakva koža je sklona prevremenom nastanku bora. Osobe čija je koža dehidrirana imaju potrebu da je često vlaže, međutim time se ne rešava problem. Neophodno je da se voda nadoknadi u samoj ćeliji, da se napune rezerve i da se spreči prekomeran gubitak. Ovakva koža je posebno ugrožena faktorima sredine pa joj je potrebna i posebna zaštita. Upotrebom Guinot-ovih preparata veoma se brzo normalizuje koncentracija tečnosti u svim slojevima, otklanjaju se tragovi klimatskih faktora i umora, a usporava se proces starenja kože.

Esencijalna hidrantna krema za sve tipove kože
Hydrazone All Skin Types

Dugotrajna hidrantna krema za sve tipove kože. Lipozomi omogućavaju maksimalan i dugotrajan hidrirajući efekat. Tu su i hijaluronska kiselina i urea koje vezuju vodu za sebe u površinskim slojevima kože. Ekstrakt šargarepe , bogat vitaminima A, C i E hrani i omekšava kožu. 

Esencijalna hidrantana krema za jako dehidriranu kožu
Hydrazone Dehydrated Skin

Osnovna funkcija ovog preparata je nadoknada tečnosti dehidriranoj koži i, pored toga, zaštita od svih klimatskih faktora koji mogu dovesti do gubitka tečnosti. Lipozomi omogućavaju maksimalan i dugotrajan hidrirajući efekat. Tu su i hijaluronska kiselina i urea koje vezuju vodu za sebe u površinskim slojevima kože. Jojobino ulje sprečava isparavanje tečnosti sa površine a pektini stvaraju zaštitni film i na taj način smanjuju gubitak vode. Ekstrakt šargarepe , bogat vitaminima A, C i E hrani i omekšava kožu. 

Hidrantna krema
Creme Hydra Beaute

Regenerativna hidrantna krema sa više dejstava. Sadrži hijaluronsku kiselinu, ureu, fosfolipide i oligoelemente. U dužem vremenskom periodu nadoknađuje vodu svim slojevima kože. Sastojci ove kreme su kombinovani tako da se nadoknadi tečnost i stvore rezerve. Štiti kožu od svih neželjenih efekata u spoljašnjoj sredini. Za intenzivan tretman izuzetno dehidrirane kože ova krema se koristi u kombinaciji sa serumom. 

Serum hidrantni
Hydra Cellulaire Serum

Koncentrovan preparat, namenjen dehidriranoj koži sa ciljem da u kratkom periodu otkloni posledice nedostatka tečnosti. Izvanredan izvor života za brzu obnovu blistavosti kože, mladosti i vitalnosti. Popunjava   I poravnava dehidratacione bore.

Maska hidrantna
Masque Hydra Beaute

 
“Momentalna kupka vlažnosti”. Brzo osvežava i revitalizuje kožu, otklanja znake umora i ublažava bore. Fine linije po koži koje su obično znak gubitka tečnosti mogu potpuno da se otklone. Urea, hijaluronska kiselina i aloja vlaže kožu i popunjavaju njene rezerve vode, fosfolipidi sprečavaju gubitak tečnosti iz površinskih slojeva a oligoelementi učestvuju u važnim metaboličkim procesima. Ekstrakt zelenih algi sadrži u sebi kombinaciju vitamina, minerala i aminokiselina neophodnih za ishranu kože i ponovno uspostavljanje narušene ravnoteže. 

Hydrabronze Krema
Creme Hydrabronze

Postepeno hidrirajuća krema za preplanuo ten. Obezbeđuje postepenu, prirodnu preplanulost. Hidrira kožu. Ten je blistaviji.

Hydrazone Fluid Cream
Tečna hidrantna krema za dan i noć

Hydrazone Fluid Cream intenzivno hidrira kožu, zadržava vodu duboko u epidermu, formira zaštitinu barijeru na povšini kože kako bi sprečila isparavanje vode, pruža koži dugotrajnu hidrataciju. Krema je laka za nanošenje, brzo upijajuća, ostavlja na koži svilenkast, nežan film.

Sadrži:

Hydrocyte Liposomes – kombinuju se sa ćelijskim membranama kako bi nosili hidratantne aktivne sastojke direktno u ćelije.

Hydrastructurine – ojačava kožnu barijeru čime se sprečava transepidermalni gubitak vode (TEWL).

Matirajući puderi i Cink-Glukonat – dugotrajno matiraju kožu.

Nanositi svakodnevno na lice i vrat nakon temeljnog čišćenja.

Creme Hydra Finish
Krema za poboljšanje tena sa SPF 15

Obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju, poboljšava ten i štiti kožu od UV zraka. Sadrži Ekstrakt sleza – Bogat sluzima, ekstrakt sleza ima izuzetno hidrantna i omekšavajuća svojstva. Umiruje i vlaži kožu. Nanositi po malo i ravnomerno, nakon seruma, na prethodno očišćenu kožu lica i vrata, ujutru.

BeTheme WordPress Theme