Preparati za negu suve kože / Hranljiva linija

Preparati za podmlađivanje / Anti-age linija
January 19, 2018
Preparati za čišćenje kože/ Linija za čišćenje kože
November 11, 2014

Nedostatak vode u koži nastaje kao posledica gubitka zaštitnog fosfolipidnog sloja koji u normalnim uslovima sprečava isparavanje vode. Suva koža je zato izuzetno osetljiva i potrebna joj je posebna nega. Hidriranje ovakve kože je neophodno ali samo po sebi nije dovoljno, treba obnoviti i zaštitni sloj i omogućiti ćelijama da ponovo uspostave čvrste međućelijske veze.

Age Nutritive

Kompenzuje nutritivni deficit i vraća unatrag logično starenje. Obnavlja ćelijsku aktivnost kože. Uklanja bore, linije i gubitak čvrstine. Obnavlja komfor i punoću kože uz pomoć esencijalnih masnih kiselina. Vraća licu blistavost i mladalački sjaj. Obnavlja komfor i gipkost kože.

Vitalna nega za suvu kožu
Nutrizione

Hranljiva krema za suvu kožu, hidrira i štiti od faktora sredine i nepovoljnih meteoroloških uslova. Aktivni sastojci ove kreme su hijaluronska kiselina koja rehidrira, fosfolipidi koji obnavljaju zaštitni sloj, vitamini E i A i nevenovo ulje čija je osnovna uloga da smiri i omekša kožu. 

Hranljiva krema za suvu kožu
Creme Nutrition Confort

Hranljiva regenerativna krema za vrlo suvu kožu. poboljšava njenu prirodnu sposobnost da se štiti i zadržava vlagu u svim slojevima. Glavni sastojci ove kreme su hijaluronska kiselina koja hidrira kožu (zadržava i do 300 puta više vode nego što je njena molekularna težina), esencijalna ulja tamjana, lavande i ruzmarina koji vlaže, hrane i omekšavaju kožu, jojobino ulje čiji je zadatak da obnovi površinski hidrolipidni sloj i ulje noćurka koje hrani i obnavlja međućelijske veze. Takođe, tu je i vitamin E koji kao snažan antioksidans neutrališe štetne efekte slobodnih radikala.


Hranljivi regenerativni serum
Serum Nutri Cellulaire

Stimuliše proizvodnju hranljivih elemenata od suštinskog značaja za lepu kožu. Kompenzuje hranljive nedostatke neuhranjene i devitalizovane kože. Hrani kožu. Čini kožu mekšom i vraća joj komfor.

 Esencijalna maska za suvu kožu
Masque Essentiel Nutrition Confort

Osvežava ten, vlaži kožu i ublažava znakove umora i dehidracije. Komfor deluje kao antiseptik, mentol osvežava i stimuliše cirkulaciju a titanijum dioksid izbeljuje kožu lica. Ulje avokada zajedno sa vitaminima vlaži i hrani kožu.

BeTheme WordPress Theme