Preparati za otklanjanje bora i učvršćivanje kože / Linija za učvršćivanje

Preparati za masnu kožu / Linija za masnu kožu
January 19, 2018
Preparati za podmlađivanje / Anti-age linija
January 19, 2018

Namenjena je zreloj koži koja je izgubila svoj tonus. Za ovu kožu nisu dovoljni preparati koji je samo hidriraju već je neophodno dodati i materije koje će vratiti elastičnost svih struktura kože i potkožnog tkiva. Osim toga, preparati za negu ove kože moraju da sadrže sve aktivne sastojke koji su važni za njenu ishranu.

Regenerativna lifting krema
Liftosome

Formula koja se bazira na lipozomima, garantuje duboku penetraciju svih aktivnih sastojaka usve slojeve kože. Obnavlja čvrstinu i elastičnost zahvaljujući dejstvu pro-kolagena. Ova krema uspešno štiti od svih štetnih efekata u spoljašnjoj sredini a pri tome ima i dugotrajno dejstvo na učvršćivanje kože. Antioksidansi, na prvom mestu vitamin E blokiraju štetne slobodne radikale, a hijaluronska kiselina hidrira kožu. Ekstrakt egzotičnog Ši oraha sprečava isparavanje tečnosti iz površinskih slojeva. Superkoncentrisani serum zateže i omekšava kožu a ten postaje prozračan čime se doprinosi sveukupnom podmlađivanju lica.

Lifting krema za učvršćivanje svih tipova kože
Creme Fermete Lift 777 / Creme Riche Fermette Lift

Krema za učvršćivanje svih tipova kože/suve ili dehidrirane kože: Vidljivo učvršćuje , zateže I obnavlja kožu. Čini površinu kože glatkom. Postepeno redefiniše crte lica.

Serum za lifting lica
Serum Liftosome

Tostruko dejstvo seruma za lifting lica. Čini kožu glatkom. Restruktuira epidermis. Učvršćuje kožu. Podmlađuje i osvežava kožu, ublažava i neutrališe bore.Ten veoma brzo postaje svetliji i prozračan a lice dobija nežan izgled. U sebi sadrži efikasan kompleks materija koje toniziraju kožu lica.

Lifting maska za blistavost
Masque Eclat Lifting

Maska za instant briljantni lifting sjaj. Čini kožu glatkom i učvršćuje je. Unapređuje čvrstinu kože. Ten postaje svetliji i koži se vraća sjaj.

BeTheme WordPress Theme