Preparati za zone sa posebnim potrebama / Linija za oči, usne i vrat

Linija za negu posle depilacije / after hair removal
January 19, 2018
Preparati za izbeljivanje / Linija za izbeljivanje
January 19, 2018

Ako pogledate pažljivije, uočićete da Vam je koža oko očiju i na vratu znatno tanja i nežnija nego ona na licu. Osim toga, ako se trepne oko 10,000 puta dnevno, a glava se stalno pomera pa se time i koža vrata isteže. Takođe, štetni efekti spoljašnjih faktora i godina prvo postanu vidljivi na ovim regijama. Zato kreme namenjene nezi vrata i zone oko očiju moraju da zadovolje sve zahteve koje se pred njih postavljaju: zaštita, ishrana, nega, povećanje elasticiteta i toniziranje.

Anti-ageing serumza očnu zonu sa regenerativnim dejstvom na tkivnom I ćelijskom nivou
Time Logic Age Serum Yeux

Tokom noći: Aktivira funkcionalnost ćelija kože i stimuliše metabolizam ćelija koje su vremenom postale uspavane. Tokom dana: Predeo oko očiju je gladak i zaštićen; oči izgledaju podmlađeno i znaci umora su umanjeni.


Regenerativna krema za predeo očne zone
Age Logic Yeux
 

Regenerativna krema za predeo očne zone i kapke. Mnogo više od bilo kog anti-ageing proizvoda, Age Logic Yeux restimuliše ćelijsku aktivnost sa dodatnom energijom od ATP-a, osnovnog ćelijskog goriva. Koža na kapcima i očnoj zoni dobija novu vitalnost i oblikovanost. Bore oko očiju i slepoočnicama su vidljivo manje. Kapci su zategnuti i podignuti.

Hidrantna krema za očnu zonu sa dugotrajnim efektom
Hydrazone Yeux

Predstavlja dugotrajni izvor hidratacije za očnu konturu zahvaljujući hidro-lipozomima. Vlaži i omekšava donje kapke i redukuje bore na slepoočnicama. Čini da kontura oka izgleda mlađe.

Long vi krema za oči
Longue Vie Yeux

 

Lifting krema za podmlađivanje očne zone. 56 biološki aktivnih materija, 21 aminokiselina i 17 vitamina čine ovu kremu kompletnom u svakom pogledu. Vraća mladalački izgled kapcima i konturi oka stimulišući stvaranje novih ćelija. Podmlađujući i antirid efekat deluje na centar ćelije. Prolepšava i osvežava kapke. Eliminiše bore i znake umora. Jedna od najboljih krema na tržištu za podmlađivanje očne zone.


Krema za svež izgled očne zone
Eye Fresh

Osvežavajuća nega očne zone protiv i tamnih kolutova. Sprečava pojavu otoka očiju i tamnih kolutova koristeći svoj osvežavajući aplikator i aktivne sastojke za detoksifikaciju. Detoksifikuje i tonira predeo oko očiju. Momentalno posvetljuje i osvežava očnu zonu.

Maska za oči
Masque Yeux

Maska protiv bora I tamnih kolutova oko očiju. Rashlađujući gel sa trenutno osvežavajućim efektom. Smanjuje tamne kolutove. Očna zona izgleda svetlije i mlađe.

Krema za učvršćivanje vrata i dekoltea
Longue Vie Cou

Krema za učvršćivanje kože vrata i dekoltea. Hidrira i podmlađuje kožu vrata i dekoltea. Smanjuje bore. Pored oblikujućeg efekta, ova krema ojačava epiderm i obnavlja elastična vlakna.

Antirid krema za usne
Longue Vie Levres

Antirid krema za punije, veće usne. Smanjuje fine linije oko usana. Neutrališe agresivno dejstvo UVA/UVB zraka. Omogućava duže trajanje ruža za usne.

Balzam za usne
Baume Levres Confort

Umirujući zaštitni balzam za usne. Štiti usne od iritacija iz spoljašnje sredine. Intenzivno hrani i umiruje suve usne. Obnavlja gipkost, prijatnost i atraktivnost usana. Neguje usne i ubrzava zarastanje ispucalih usana.

Masque Yeux Age Logic
Maska za bore, nadutost i tamne kolutove oko očiju

Flis maska za jednokratnu upotebu, bogata serumom, snabdeva kožu aktivnim sastojcima protiv znakova starenja, nadutosti i tamnih kolutova. Za samo 8 minuta, očna zona je vidljivo:

  • Mlađa-Fine linije i bore su umanjene i očna zona izgleda “zategnuto” .
  • Puna energije-Nadutost je umanjena a tamni kolutovi su manje vidljivi.

Sadrži ATP (Adénosine Triphosphate) : energija za stimulaciju vitalnih funkcija ćelija, Actinergie : povećava ćelijsku oxigenizaciju stimulišući metabolizam mitohondrija i Dermochlorella (green micro-algae extract):  stimuliše mikrocirkulaciju i poboljšava drenažu gornjih i donjih kapaka.

Masku postaviti što bliže moguće, preko gornjih i donjih kapaka. Lagano pritisnuti kako bi bolje prijanjala na očnu zonu. Ukloniti masku nakon 8 minuta i umasirati preostali serum.

BeTheme WordPress Theme